Monday, February 14, 2011

Nikon D5000








Salam 1 Malaysia....entry aku hari nie nikon D5000....sejak 2 menjak nie,aku slalu ja buka internet dok search psl cmera nikon nie.....sbb apa pon aku x taw hahahaha.Mungkin aku dah mnat sgt dgn cmera nie kot.......aku cdang nk beli jgk,tpi x taw lg bila......la nie nk kumpul duit dlu........klau ada rzeki hjung thun nie aku beli.

5 comments:

s.y.a.r.q said...

hui.,.camera mcm ni gambar for sure cantik..tapi kalau pergi travel, tak ke berat nk mengangkut dia je?

jan al-yahaya said...

bli jgn x bli~~!
mkin btmabah nikonian...hehehe..

supersaraa said...

semoga dapat beli!! ;)

i love Siti Khadijah said...

like it too...=)

Zamier Zainuddin said...

aku ade sebiji nikon d5000 aku nak letgo reason for let go is upgrade to canon 5d email aku zamierzainuddin@gmail.com